Rīgā nav daudz vietu, kur desmitiem gadu nav mainījies ēku funkcionālais izmantojums. Viens no tādiem ir Brīvības ielas 216 nams, kurš jau vairāk nekā simts gadu saistīts ar gaļas apstrādi un tirdzniecību. Kopš 1912. gada namā kūpējušas žāvētavas, rūkuši elektromotori, un meistaru rokās tapušas izsmalcinātas desas un gaļas izstrādājumi. Šodien nams ir zīmola Hartvik F sirds un mājvieta, kur vēstures šarms.
Peisels Fingergoits, pēc vairākiem gadiem darbā un mācībās pie paša Oskara, kļūst par galveno miesnieku uzņēmumā “Oskar Hartvig” un 1932. gadā pārņem uzņēmumu, kļūstot par tā īpašnieku un iegūstot tiesības turpināt darbību ar Hartwig vārdu. Viņš pārņem ne tikai zīmolu, bet arī Hartvigu dzimtā uzkrātās zināšanas un prasmes — precizitāti, atbildīgu attieksmi un padziļinātu izpratni par gaļas apstrādi.
Tiek slēgta gaļas un desu tirgotava Rīgā, Skārņu ielā 3, un atvērta jauna tirgotava Rīgā, M. Kalēju ielā 22 (vēlāk – Meistaru iela 22).